Catering för föreningar i Örebro

Oavsett hur många personer man är eller av vilken anledning man behöver catering, går det bra i Örebro. Det är bara att ta kontakt med cateringfirman och boka.

De sex damerna såg fram emot årets största event tillsammans. Det var snart dags för syföreningens årsmöte. Nu var det ju så att de var fler än sex men det var den så kallade kärnan. De som såg till att mötena blev av och att de hade någonstans att träffas. Tjugofem år hade de hållit på så det borde firas.

Astrid hade bokat in en samlingslokal som fanns på hennes gård. Den passade perfekt för mötet och hade både kaffebryggare och porslin. Det kändes bra då det skulle ha blivit ett lite väl stort hål i kassan om de bokat den servicen också. Någon måtta fick det allt vara även om det var en stor dag.

Catering kom med vacker tårta

Deras bokade catering i Örebro kom precis på klockslaget de bestämt, något som uppskattades av de sex damerna som var där för att ta emot dem och förbereda för mötet. I lokalen fanns ett kylskåp där de kunde ställa tårtorna tills det var dags att fika. Tårtan var en prinsesstårta fast den var rosa istället för grön.

De satt en stund och sydde på sina handarbeten. Men ingen av dem kunde låta bli att tänka på det goda som väntade. Så till sist dukade de och ställde fram tårtan i mitten av bordet. Där stod den tillsammans med Elsas kanelbullar och Birgittas blandning av vackra småkakor. Doften av kaffe spred sig i rummet. Nu var det fest.

Publicerat den
Kategoriserat som Catering