Om oss

Vi som arbetar med den här sidan gör detta med ett mål: vi vill dela med oss av våra erfarenheter i att anordna fester, tillställningar och större events. Vilken mat ska du välja, hur ska du tänka gällande bordsplacering, kan ett schema att utgå ifrån vara en bra lösning och hur ska man tänka gällande exempelvis underhållning?

Vi har arbetat länge med dessa frågor och har exempelvis drivit både framgångsrika eventföretag likväl som företag inom catering. Detta ger oss en ovärderlig kunskapskälla som vi ska dela med oss av i de texter vi skriver här. Vi vill, helt enkelt, visa dig vilka vanliga misstag som kan ske, hur du ska undvika dessa och hur du genom detta får en bättre resa fram till den perfekta festen.

Finns den perfekta festen? Alla har vi varit på olika fester och tillställningar som lämnar större intryck på oss än andra. Vissa fester har den där wow-faktorn som gör att man minns den i flera, flera år efteråt. Andra försvinner med en gäspning, detta medan vissa fester stannar kvar i minnet – men av helt fel anledningar.

Vilken fest väljer du att anordna? Vi ska hjälpa dig att skapa den första festen – den som alla minns med glädje och vill uppleva igen. Den perfekta festen? Enligt oss är det alltid nästa! Välkommen!