Företagscatering i Uppsala när man älskar fika

Är inte kaffet och fruktkorgen alltid det bästa med konferensen? Även lunchen på eventet kan bli en höjdpunkt i Uppsala med en välplanerad företagscatering.

Det viktigaste på en konferens är självklart innehållet. Intressanta talare och givande diskussioner är det som gör alla arrangemang värdefulla. Men är inte tårtan till eftermiddagsfikat ändå det bästa? Är det inte gott kaffe som gör att deltagarna håller ångan uppe och är det inte under lunchbuffén som de mest berikande samtalen förs?

Många deltagare hymlar inte med att maten och fikat är lika meningsfulla som agendan på företagseventet. Under en hel dag är det mycket som ska ordnas, allt från morgonens fruktkorgar till kvällens snittar. Med en välplanerad företagscatering i Uppsala är alla måltider lika uppskattade. Det är ju pauserna som håller ihop alla arbetsgrupper, som fogen mellan kakelplattorna.

Anpassad och fullständig företagscatering från litet till stort

Alla företagsevent är olika och så är även maten som serveras. Några vill ha smaker från hela världen medan andra vill ha veganska alternativ – eller varför inte både och? En del evenemang har hundratals hungriga munnar att mätta medan andra har ett fåtal. Behoven skiljer sig åt men kravet på god mat är självklart detsamma.

Det är inte bara kakorna och potatisen som ingår i företagscatering, utan hela upplevelsen. Det är många olika praktiska delar som ska ordnas. Allt från porslin och personal till bord och stolar ska finnas på plats. Med en proffsig företagscatering förstår man skillnaden på fika och fika.