Företagscatering Stockholm – hitta rätt partner 

Hur ska man egentligen agera för att hitta en bra partner inom företagscatering i Stockholm? Oavsett om ditt företag ska ordna med mackor till ett viktigt kundmöte, anordna en större konferens eller kanske ska sätta igång hösten med en rejäl kick-off så är det något som kräver en trygg, stabil och prisvärd partner inom företagscatering i Stockholm. 

Problemet ligger i att det finns ett gigantiskt urval av verksamma företag inom catering i Stockholm och att det, i och med detta, också finns en tydlig variation vad gäller kvalitet och pris. Innan vi går vidare med tips kring hur ska hitta rätt partner så ska vi säga att catering – oavsett om den sker för företag eller privata sammankomster – i Stockholm har utvecklats rejält under senare år. 

Där du förr kunde förvänta dig en ganska undermålig tjänst till ett högt pris så har du numera goda chanser till det motsatta: en riktigt bra tjänst till en human kostnad. Maten är bättre, servicen mer genomtänkt och det handlar dessutom om flexibla menyer där du, i allra högsta grad, kan vara med och bestämma. 

Tips för att välja rätt företagscatering 

Detta gäller emellertid inte alla företag och därför ska vi här nedan ge några snabba tips kring företagscatering i Stockholm och vilka faktorer som kan hjälpa dig till ett bättre val – enligt följande: 

  • Erfarenhet och kapacitet. Hur länge har företaget funnits och hur pass hög kapacitet har man? Det senare gäller i synnerhet om du ska anordna ett större event. Har man tillräckligt många anställda? Hinner man laga all mat? Kan man leverera på utsatta tider? Detta hör ofta ihop just med rutin och erfarenhet. 
  • Flexibilitet. Maten som serveras ska vara i enlighet med dina förväntningar och där du varit med och utformat menyn. Det innebär inte att du ska gå ner på detaljnivå – men du ska åtminstone ha fått ett antal olika menyer presenterade för dig. 
  • Kommunikation: Viktigt är att du också öppnar en kommunikation: hur många gäster, finns allergier, ska det vara vegetariska alternativ, vilka tider ska hållas och så vidare. Vår erfarenhet är att mycket missnöje med företagscatering i Stockholm kommer av en bristande kommunikation. Företaget förväntar sig en sak och blir besviken när detta inte uppfylls. Genom att vara tydlig så kan man undvika missförstånd.