Blossa 11 Arabica

När man bor såhär i en studentlägenhet så blir det inte särskilt mycket julpynt, jag åker ju ändå hem till familjen över jul. Men ikväll har vi i alla fall dragit fram det lilla vi har skaffat eftersom det ju är första advent på söndag. Julstjärna och adventsljusstake står redo att tändas.

När vi ändå var igång passade vi på att testa Blossas nya glögg, Arabica. Men med en alkoholhalt på 15 % var den i starkaste laget för att vara en god glögg tycker jag, drack inte ens upp min mugg. I och för sig kände man ett uns av kaffe i början men det försvann sedan i alkoholen. Å andra sidan är det ju just en starkvinsglögg så det var väl inte så konstigt att det var mycket alkohol i. Tycker att Blossa borde göra samma årsglögg men med mindre alkoholhalt. Det blir inte många kaffebönor i betyg här inte!

Smakbetyg på Blossas nya glögg blir två bönor av fem möjliga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *