GBGs restaurangsnackis: Hello Monkey

Bild: Hello Monkeys hemsida

Igår var jag och en kompis på Hello Monkey, en asiatisk restaurang här i Göteborg. Hello Monkey fick årets första femma av Metro i våras och har legat på deras topplista ända sedan dess. Det första man slogs av var hur litet det verkade men sedan visade det sig att själva restaurangen låg på nedervåningen. Inredningen och ljussättningen skapade en mysig atmosfär.

Stället är mest känt för sina Dim Sum som är smårätter med massa olika smaker, bland annat små friterade knyten med olika fyllningar. Min kompis käkade Shiitakesallad med wasabi som tydligen var helt outstanding. Själv fegade jag lite och tog nudlar med kyckling, kokos och lime, men det var supergott! Nästa gång jag går dit ska jag nog testa lite nya rätter, nu när jag vet att det var så bra! På det hela taget var det ett mysigt ställe som passar för både små och stora sällskap. Personalen var trevlig och maten god. Priserna låg på alltifrån 90:- för smårätter till 390 för huvudrätter. Man behövde ca två smårätter för att bli mätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *