Dubbel Dubbel

Foto: Christina Blom, Metro

Förväntningarna var stora när jag i onsdags skulle testa det hypade dumplingsstället Dubbel Dubbel. Med mig hade jag två vänner från när jag läste HKK, så vi kan väl säga att det var tre ganska matintresserade tjejer som klev in genom dörren till detta lilla ställe inrett i omålad träpanel. Väl inne fick vi sitta på träpallar och visst är det kul när restauranger försöker få till sin egen nisch, men det här kändes mest som rithörnan på dagis. Trots att det var tidig onsdag fylldes stället på med folk rätt snabbt, vilket kanske kan ursäkta kyparens rättframma beteende, eller så är det bara inne att vara dryg? Vi testade en setmeny bestående av några dumplings, några wontons, sallader, såser och ris. En sallad var gjord på potatis som vi alla tyckte smakade lite som rå riven potatis i diskvatten. I övrigt var maten ganska smaklös bortsett från såserna som faktiskt var rätt goda, men trots att vi doppade maten i såserna blev det ingen riktig hit tyckte jag. Menyn gick på 150 kronor per skalle men maten var lite i minsta laget för att bli mätt. Nej, detta var inte alls min melodi fast jag får väl reservera mig lite genom att säga att jag inte är så bevandrad inom det asiatiska köket. Däremot kan jag tänka mig att det är ett helt okej barhäng om man bara är sugen på det.

Dubbel Dubbel får alltså en av fem bönor i betyg! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *